Βιβλίο ευχών | The Funky Crafts

Βιβλίο ευχών

Φτάσαμε τέλος Αυγούστου!!Πότε πέρασε το καλοκαίρι ούτε που το κατάλαβα! Σήμερα όμως δεν θα γράψω για τις διακοπές. (Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για κάποιο άλλο post σύντομα). Σήμερα θα σας δείξω ένα βιβλίο ευχών που ετοίμασα για έναν αυγουστιάτικο γάμο, τον γάμο της Μαρίας και του Παναγιώτη.

Η φωτογράφιση στήθηκε στην αυλή του σπιτιού μου στο Αίγιο, κλέβοντας για λίγο το σεμενάκι της μαμάς! 😛
Και όπως πάντα φωτογράφος ο Νίκος!wishbook1Γενικά στην όλη διακόσμηση επικράτησε το λευκό, με κάποιες πινελιές ιβουάρ, οπότε και το βιβλίο ευχών είχε τα αντίστοιχα χρώματα.  Το βιβλίο, το οποίο προμηθεύτηκα από τα Κουτιά Τενέδιος,  είναι καλυμμένο με λευκό ύφασμα το οποίο στόλισα με κορδέλες, δημιουργώντας διάφορα επίπεδα και φιογκάκια από δαντέλα και σπάγκο λινάτσας. Βασικό στοιχείο είναι τα αρχικά του ζευγαριού, σχεδιασμένα στην γραμματοσειρά που ήθελα και κομμένα σε ξύλινο κόντρα πλακέ από την εταιρεία Σφραγιδομανία.

wishbook6

wishbook

wishbook3
Δίπλα στο βιβλίο ευχών υπάρχει μία κορνίζα “Κάνε μια Ευχή” με γράμματα επίσης από την Σφραγιδομανία, την οποία έβαψα σε λευκό, τρίβοντας με γυαλόχαρτο τις άκρες, δίνοντας vintage ύφος. Η κορνίζα στολίστηκε με την βασική κορδέλα-δαντέλα του βιβλίου και λουλουδάκια φτιαγμένα με σπάγκο λινάτσας.

wishbook5

wishbook2Παναγιώτη & Μαρία να ζήσετε!

Comments are closed.